Dj's

gergo lacifacebookweb
A nevem Gergő László, 1975. november 12-én születtem. A zenét már az általános iskolában megszerettem, és csak álmodoztam arról, hogy valaha ezzel kapcsolatos lesz a szakmám. Elsősorban a Depeche Mode motivált arra, hogy komolyan foglalkozzak a dologgal.

benny

Helló, szia everybodry!

Mint régi „öreg” de nem lerágott csontként üdvözlöm a retró zene szerelmeseit! A nagy 80-as évtized eleje óta fedőnevem: DJ Benny.

novak zolifacebook

Lemezlovas pályafutásom az általános iskolai suli bulikon kezdődött el, amikor nagy zenei anyaggal felszerelkezve próbáltam meg mindenkit, a legjobb hangulatába hozni, és ez olyan sikerrel történt, hogy onnantól kezdve minden iskola bulival engem bízott meg a tanári kar.

dj mikafacebookinstagramyoutubesoundcloudmixcloudustreamweb

1979. szeptember 10-én
láttam meg a napvilágot a Borsod megyei Ózd városában. Ahonnan korán Dunaújvárosba költöztünk. Pályafutásom is itt indult a már teljesen hagyományosnak mondható szokás szerint. Már általános iskolás koromban, 13 évesen a testvéremmel iskoladiszkókat tartottunk. Ma már csak hőskorként emlegetem az akkori iskoladiszkós pakolós, magnókazettás korszakot.

Retro2 a facebookon

Következő buli

icon r2

S5 Box

Login

Regisztráció

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.