Dj's

gergo lacifacebookweb
A nevem Gergő László, 1975. november 12-én születtem. A zenét már az általános iskolában megszerettem, és csak álmodoztam arról, hogy valaha ezzel kapcsolatos lesz a szakmám. Elsősorban a Depeche Mode motivált arra, hogy komolyan foglalkozzak a dologgal.

16 éves koromban már dj-k körül forgolódtam segédkeztem még akkor is, ha másfelé vitt az élet. A műsoromban elsősorban a 70 80 90-es évek slágerei szólnak, ragaszkodva a rádió verziókhoz, hangszeres zenéket előtérbe helyezve, és lehetőleg a kardinális, zenetörténelemből kihagyhatatlan előadókkal. Pl.: Michael Jackson, Kool & The Gang, Earth Wind And Fire, Bob Marley, DM, Madonna, Dr Alban, Abba, Boney M, Modern Talking, Gloria Gaynor, Whitney Houston, Donna Summer, ACDC, Bon Jovi stb. Fontos, saját magamnak kitűzött küldetésemnek tartom hogy ezeket a dalokat a mai fiatalokkal meg kell ismertetni, meg kell mutatni nekik hogy lehet ezekre a közel sem elfeledett számokra jól szórakozni. Hozzáteszem rengeteg pozitív tapasztalatom van, nem egyszer játszom 17-20 év körüli fiataloknak. 1998-ban kezdtem zenei pályafutásom, alkalmi bulikon, céges és születésnapi rendezvényeken.

Én, mint szinte minden dj. bakelitet forgattam először, így tanultam meg az alapokat, majd a technikával fejlődve tértem át a cd lemezekre. Folyamatosan újabb és újabb célokat kitűzve magam elé haladtam előre, és ez a törekvés a mai napig megmaradt. A nagy fordulat 2003-ban következett be, amikor én lettem a kunszentmiklósi Night City Club kistermének retro diszkósa, ahol 5 évet töltöttem el. 2008 februárjában átigazoltam a dunaújvárosi Club M6-ba, ahol két évig dolgoztam. 2009 nyarán a Club Fregatt pénteki rezidense voltam, majd ősszel Izsákra a Tulipán Café-ba kerültem. 2009 Decembertől Hartán a Glasshouse kistermében húzom a talpalávalót, melynek különösen örülök, fontos lépcsőnek tartom és remélem, még sokáig fogok itt dolgozni, jelenleg pontosan az 5-dik idényemet töltöm.

2010 márciusától Dunaújvárosban a Bar Bacca nevű exkluzív clubbal gyarapodott a referenciák köre, itt havi 2 alkalommal vagyok megtalálható immár 4 éve, illetve fontos állomás még a Retro 2 Soltvadkerten, az Atlasz slágerterme Bonyhádon, a Bajai Vol. 1 és a Soproni Banhof Club. A MANGO BAR nevezetű zenés pub egyedülálló a clubok között az életemben, ugyanis tulajdonosként az arculat és a programszervezés is szorosan kapcsolódott a nevemhez. Az utóbbi 2 évben rendszeres fellépője vagyok a Pécsi Sörháznak, ahol a TTKedd Retro Party dj-je vagyok. Magamról annyit, egy igazán hosszútávon gondolkodó, mindig előre törekvő lemezlovas vagyok, akinek első és legfontosabb a KÖZÖNSÉG! Elsősorban nosztalgiát, azaz retrót játszom, de szívesen pörgetek Rock & Rollt, R&B-t, Funky-t és mai klubslágereket is, helyenként Mr2 és a swing zenei világával színezve az éjszakát.

Retro2 a facebookon

Következő buli

icon r2

S5 Box

Login

Regisztráció

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.