Dj's

benny

Helló, szia everybodry!

Mint régi „öreg” de nem lerágott csontként üdvözlöm a retró zene szerelmeseit! A nagy 80-as évtized eleje óta fedőnevem: DJ Benny.


Akkortájt kezdtem a zenei pályafutásom és azóta is a kibővült zenei skálán a lehetőségeket kihasználva művelem tovább a lemezlovas pályafutásom. A DJ-pult mögött eltöltött évek során rengeteg zenei stílussal ismerkedtem meg fokozatosan,hiszen a 90-es évek közepe óta az elektronikus zene megjelenésével nagyon kitágult a zenei paletta.

Amennyire tudom, próbálom is magas szinten prezentálni a közönség felé a különböző zenei műfajokat és minél élvezhetőbben előadni a tuti buli érdekében. Ezek közé tartozik a retro zene is. 16 évig voltam a legendás Dance Tuning Disco rezidense (DTD) ahol rengeteg világsztárt láthattam vendégül a DJ-pultban, e- mellett jó pár Klub „karmestereként” is jelenvoltam(Fogadó az Abonyi Négyeshez Bócsa, Vénusz Klub Kiskunhalas , Sing Sing Szeged , Sasfészek & Robinson Kecskemét…. stb ) . Igazán nagy megtiszteltetés ért azzal,hogy a Retro2 Klub „karmestere” is lehetek alkalmanként. Nagyon jó érzés itt dolgozni és egy jó csapat tagja lenni.

Felemelő pillanat újra átélni a közönséggel a régi nagy örökzöldeket és visszagondolni az akkori szép évekre amikor ezek a zenék még újak voltak.:)

Mindenkinek jó szórakozást Kívánok a Klub bármely rendezvényén!
Ne feledjétek!!! A ZENE ÖRÖK!

Retro2 a facebookon

Következő buli

icon r2

S5 Box

Login

Regisztráció

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.