Dj's

dj mikafacebookinstagramyoutubesoundcloudmixcloudustreamweb

1979. szeptember 10-én
láttam meg a napvilágot a Borsod megyei Ózd városában. Ahonnan korán Dunaújvárosba költöztünk. Pályafutásom is itt indult a már teljesen hagyományosnak mondható szokás szerint. Már általános iskolás koromban, 13 évesen a testvéremmel iskoladiszkókat tartottunk. Ma már csak hőskorként emlegetem az akkori iskoladiszkós pakolós, magnókazettás korszakot.


1998. januárjában került a kezem alá először komoly DJ felszerelés, két hagyományos Technics MKII-es bakelit lemezjátszó.Mindössze 3 hónapi gyakorlás után - kölcsönkéregetett lemezekkel - be is neveztem a '98-as Dj Bajnokságra, amely még a régi szabályok szerint került megrendezésre (2 bakelit lemezjátszó, egy keverő és 5 perc!!!). Bár sajnos a bajnokságot nem nyertem meg, de 130 résztvevő mellett egészen a döntőig sikerült beverekednem magam, mely eredményre mind a mai napig büszke vagyok.

1998-99-ben egy ruhagyártó promóciós klubturnéjának keretei között szinte az egész ország legjobb klubjaiban megfordultam.

1998-1999. – GALÉRIA KLUB /Dunaújváros/
A dunaújvárosi Galéria Jazz Clubban minden szombaton acid-jazz esteket tartottam, mellyel párhuzamosan egy éven keresztül ment az a szórakozóhely által szponzorált rádióműsor, melyben műsorvezetőként és dj-ként egyaránt részt vettem.

2003-2009. – KONTIKI DISCO /Dunaújváros/
Alapítója és rezidense voltam a dunaújvárosi Kontiki Disco-nak, ahol minden kedd-péntek-szombat éjjel álltam a lemezjátszók mögött. A péntek éjszakák jellegzetessége volt az akkor nagy sikernek örvendő „Black Magic Party”, ahol egész éjjel kizárólag funky, r’n’b és hip-hop zene szólt. A lemezlovaskodáson felül további feladataim közé tartozott a club arculatának megtervezése, a programszervezés, grafikai munkák (flyerek, weboldal készítés/frissítés stb.), és a kommunikáció.

2009. - HEAVEN CLUB /Dunaújváros/ 300-500 fő/éj
Rövid ideig házigazda voltam a szintén dunaújvárosi Heaven Clubban, ahol minden kedden vegyes zenei összetételű, főiskolás partyk házigazdájként.

2009-2010. DUNAFITT /Dunaújváros/
Két éven keresztül a Dunaújvárosban újonnan nyíló Dunafitt Sportcentrum 3 éjszakai clubjának voltam házigazda lemezlovasa. A zenei összetétel ezen a szórakozóhelyen nagyon vegyes volt, clubteremnek/estnek megfelelően a retrotól a clubzenékig. A lemezlovaskodáson felül további feladataim közé tartozott a club arculatának megtervezése, a programszervezés, grafikai munkák (flyerek, weboldal készítés/frissítés stb.), és a kommunikáció.

2009-től napjainkig – GLASSHOUSE DISCO /Harta/
Immáron a sokadik szezonomat töltöm az egyik legjobb Bács-Kiskun megyei diszkó, a hartai Glasshouse Music Club rezidenseként, ahol kizárólag péntek éjszakánként állok a lemezjátszók mögé. Itt túlnyomó részt clubzenét játszom (2 termes club, van retro terem másik dj-vel; egy termes bulik esetén a repertoárt kiegészítem napi slágerekkel, popzenével). A club teljes arculata, belsőépítészeti kivitelezése, a programszervezés, a facebook oldalak, a weboldal és minden egyéb szervesen kapcsolódó munkakör a feladataim közé tartoznak. (web: http://glasshouse.hu/)

2011-2014. - CLUB EXPRESSZÓ /Kistelek/
A három szezont töltöttem Csongrád megyei Kistelek, Club Expresszó elnevezésű szórakozóhelyen. Itt minden második szombaton, illetve speciális alkalmakon voltam megtalálható a lemezjátszók mögött, de ettől függetlenül a club promotálása, a kommunikáció, a grafikai/webes/közösségi feladatait is én láttam el. A szórakozóhely profilváltása miatt, közös megegyezéssel szűnt meg a munkaviszonyom.

2012-től napjainkig - PTE EGYETEMI BULIK – SÖRHÁZ /Pécs/
A Pécsi Tudomány Egyetem TTK karának vagyok házigazda lemezlovasa a Pécsi Sörház elnevezésű szórakozóhelyen, havi rendszerességgel. Továbbá ugyanezen szórakozóhelyen további egyetemi karok számára és Pécs városi közönségnek szervezett bulik egyik házigazdája vagyok (szintén havi rendszerességgel).

2014-től napjainkig – STUDIO CLUB & GARDEN /Zalaegerszeg/
Szombati rezidens vagyok a zalaegerszegi Studio Klubban. Minden második szombaton (vagy havi 2 alkalommal). A lemezlovaskodás mellett a szórakozóhely közösségi oldalának kezelése, reklámanyagok elkészítése, továbbá 2015. tavaszától a programszervezés is a feladataim közé tartozik.

2015-től napjainkig – RETRO2 MUSIC CLUB /Soltvadkert/
Az idei év elején a fő rezidenciámul szolgáló Glasshouse Disco tulajdonosai felvásárolták az egyetlen konkurens klubot a régióban, a soltvadkerti Retro2-őt. Itt szintén havi két alkalommal szombatonként vagyok a lemezpultban. Teljes promoteri feladatkörben (dj, programszervezés, reklám, közösségi média, technika karbantartás stb.)

Rezidenciáim mellett rengeteg alkalmi fellépést volt szerencsém elvállalni. (Hajógyári sziget Dokk, Remix Dance Club, Stone Club, Atlas Disco, Nice Club, Club Kiss stb.)

Retro2 a facebookon

Következő buli

icon r2

S5 Box

Login

Regisztráció

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.