Hírek


Facebook EventsA facebook események létjogosultságához a facebook első magyarországi éveiben kétség sem férhetett. Egészen addig elképzelhetetlen felületet biztosított a programszervezőknek, ahol egy adott rendezvénnyel kapcsolatban minden információ egy helyen összefoglalható volt, közvetlen meghívásra adott lehetőséget, a vendégek beszélgethettek egymással és mindezen felül a facebook esemény funkció népszerű is volt.

Bár korábbi weboldalunk jól szolgált és hosszú éveken át ellátta feladatát, mégis úgy éreztük elérkezett az idő egy új, korszerű weboldalt üzembe állítani, ami mind megjelenésében mind pedig funkcióiban jobban igazodik a megváltozott igényekhez.

A készítésnél figyelembe vettük, hogy a felhasználók több, mint 50%-a már nem csak asztali gépről, hanem okostelefonokról és tabletekről szörfözik a világhálón, amely készülékeknek típusonként és gyártónként más-más méretűek a kijelzőik.

retro2 reszponziv weboldal


Ezen okból új weboldalunk legfőbb tulajdonsága, hogy reszponzív, ami annyit jelent, hogy bármilyen eszközzel böngészhet, az automatikusan az Ön készülékének kijelző méretéhez igazítja és tördeli honlapunkat, így nyújtva a legnagyobb felhasználói élményt.

 

Kínosan ügyeltünk rá, hogy tartalmaink a lehető legkisebb lemezterületet foglalják, így óvva az Ön havi rendelkezésre álló mobilinternet keretét. Weboldalunk rengeteg új funkcióval és tartalommal bővült, így érdemes lesz hétről-hétre visszalátogatni oldalunkra.

Regisztráció STOP!

További fontos változás a korábban megszokottakhoz képest, hogy a partyfotók megtekintéséhez szükséges regisztrációt eltöröltük. Innentől kezdve a jövőben bárki, regisztráció nélkül böngészheti fénykép galériáinkat.

Bízunk benne, hogy megújult oldalunk elnyeri az Ön tetszését is!


Retro2 a facebookon

S5 Box

Login

Regisztráció

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.